ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 

   Η ΛΕΣΧΗ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΚΙ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΦΟΡΟΥΜ ΛΚΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ

Η Ετησία Γενική Συνέλευση της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών (ΛΚΙ) πραγματοποιήθηκε την 11η Μαρτίου 2018, σε αίθουσα της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).

Θέματα ημερησίας διατάξεως:
• Έκθεση Πεπραγμένων ΔΣ έτους 2017 και στόχοι για το 2018.
• Έκθεση Οικονομικής Καταστάσεως.
• Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
• Προϋπολογισμός 2018.

Εκ των μελών, παρέστησαν Επίτιμοι Ανώτατοι Αξκοί όλων των κλιμακίων Επιτελείων και Σχηματισμών, Ιερολοχίτες, πολεμιστές των ΛΟΚ και των Μοιρών Καταδρομών, καθώς και νεώτεροι, μόνιμα στελέχη εν αποστρατεία και έφεδροι Καταδρομείς, Πεζοναύτες και Αλεξιπτωτιστές, υπό το «Πνεύμα των Ειδικών Δυνάμεων» το οποίο είναι υπεράνω βαθμών και διακρίσεων.

Επί πλέον ως προσκεκλημένος, παρέστη ο Υπτγος κ. Φλάρης Νικόλαος, Διοικητής της Διακλαδικής Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος χαιρετίζων τους παρισταμένους, ανεφέρθη επιγραμματικά στην ήδη εξαγγελθείσα από το ΥΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ αναβάθμιση της διακλαδικότητας στον τομέα των ειδικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, πλέον των προγραμματισμένων ομιλητών, τον λόγο έλαβε και ο Αντγος ε.α. κ. Κόρκας Κων/νος, για να τονίσει την αναγκαιότητα συμβολής της Λέσχης στην αύξηση του εθελοντισμού και στην καθιέρωση εκδρομών προς τα ακριτικά νησιά της πατρίδας μας. Επιπλέον μίλησαν και άλλα μέλη επί διαφόρων θεμάτων σχετικά με τις αθλητικές δραστηριότητες και την δημιουργία «Τράπεζας αίματος».

Με το πέρας της γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος του ΔΣ Αντγος ε.α. κ. Νικόλαος Λάζαρης, απένειμε τιμητική πλακέτα, στον Αντγο ε.α. κ. Καλατζή Κων/νο, και στον Υπτγο π.δ. κ. Δημητρόπουλο Aνδρέα, διότι συνέβαλαν ο πρώτος ως πρώην πρόεδρος του ΔΣ της Λέσχης και ο δεύτερος ως πρόεδρος του ΔΣ της ΠΕΑΠΑ και μέλος της Λέσχης, στην εξασφάλιση μόνιμης στέγης της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών.

Στην συνέλευση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α. κ. Ροζής Βασίλειος και ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής, Υπτγος ε.α. κ. Δεβούρος Ιωάννης, στο πρόσωπο των οποίων η Λέσχη ευχαρίστησε θερμά την ΕΑΑΣ για την φιλοξενία της ΓΣ με την διάθεση του χώρου και την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού και διευκολύνσεων.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την Ετησία Γενική Συνέλευση:


ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ


ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ


ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ


ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΡΚΑΣ ΠΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ…

Ο Γενικός Γραμματεύς της ΛΚΙ
Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης ΙωάννηςΣτις 9 Μαρτίου 2018, ο πρόεδρος του ΔΣ της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, συμμετείχε ως προσκεκλημένος και πρώτος διοικητής στον ετήσιο εορτασμό των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων, προστατών της Ζ' Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών.

Στην τελετή παρέστησαν εν ενεργεία στελέχη των ειδικών δυνάμεων, παλαιοί διοικητές της μονάδος απόστρατοι, ο Αντγος ε.α. κ. Ρουσσάκης Θεόκλητος, επίτιμος δκτης Β'ΣΣ, ο Αντγος ε.α. κ. Ηλιόπουλος Ιωάννης, επίτιμος ΓΕΠΣ, ο Υπτγος ε.α. κ. Παπαβλασόπουλος Κωνσταντίνος και εν ενεργεία ανώτατοι αξιωματικοί, όπως ο επιτελάρχης του ΓΕΣ, Αντγος κ. Νομικός Αντώνιος, ο Υπτγος κ. Φλάρης Νικόλαος Δκτης ΔΔΕΕ και ο Υπτγος κ.Τσιτσικώστας Γεώργιος, Δκτης της 13ης ΔΕΕ.

Τους δύο τελευταίους, οι οποίοι προήχθησαν στον βαθμό του Υποστρατήγου πρόσφατα, ο πρόεδρος της ΛΚΙ τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που θα αναλάβουν.


Ο Πρόεδρος της ΛΚΙ σε αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τους Υπτγους κ.κ. Φλάρη Νικόλαο, Τσιτσικώστα Γεώργιο και τον διοικητή της Ζ' ΜΑΚ Ανχη κ. Καρμποντίνη ΙωάννηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 ΦΕΒ 18
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 70 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ

Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, σε μια εξαιρετική τελετή που έλαβε χώρα στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), εορτάσθηκε η επέτειος των 70 χρόνων από ιδρύσεως των Δυνάμεων Καταδρομών.

Η ΔΕΔ και το ΓΕΣ ανταποκρίθηκαν θετικά στο έγγραφο αίτημα της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών για τον εορτασμό της επετείου των 70 χρόνων των Δυνάμεων Καταδρομών και κατέβαλαν αξιέπαινη προσπάθεια για την υλοποίηση αυτής της επετείου η οποία απέσπασε τα ευμενή σχόλια των παρισταμένων. Δυστυχώς λόγω του περιορισμένου χώρου δεν κατέστη δυνατόν να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι θα ήθελαν.

Παλιοί και νέοι, έφεδροι και μόνιμοι, απόστρατοι και εν ενεργεία, πολεμιστές του Ιερού Λόχου του 2ου παγκοσμίου πολέμου, μαχητές των επιχειρήσεων 1946-49 και της Κύπρου του 1974 μαζί με τους μεταγενέστερους της ειρηνικής περιόδου που ήλθαν από όλα τα μέρη της πατρίδας μας και την Κύπρο, αποτέλεσαν ένα σύνολο που εξέπεμπε έντονα το υπέροχο πνεύμα των Ειδικών Δυνάμεων.

Φίλοι, συνάδελφοι, συμπολεμιστές, διοικητές και διοικούμενοι, αντάλλασσαν χειραψίες και αγκαλιές, με ζεστά χαμόγελα και αστεία. Ανάμεσά τους και άλλοι προσκεκλημένοι, μοιράζονταν μαζί τους αυτόν τον άδολο ενθουσιασμό.

Ο Στρατηγός Χρήστος Φωτόπουλος, γνωστός από το συγγραφικό του έργο και την προσφορά του στην διατήρηση της ιστορίας των Καταδρομών αλλά και του στρατού γενικότερα, ξετύλιξε με την αφήγησή του το ιστορικό της δημιουργίας των πρώτων σύγχρονων μονάδων Καταδρομών τις επιχειρήσεις στις οποίες συμμετείχαν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και στην Κύπρο για να τελειώσει με τις σύγχρονες ειδικές δυνάμεις της χώρας μας.

Βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες των σύγχρονων μονάδων Ειδικών Δυνάμεων, γέμισαν με υπερηφάνεια τους θεατές, παλαίμαχους και βετεράνους, οι οποίοι με φανερή συγκίνηση έβλεπαν τους νεότερους να συνεχίζουν επάξια την παράδοση.

Τιμήθηκαν παλιοί και νεώτεροι για την προσφορά τους. Τιμήθηκαν οι παρόντες επίτιμοι Α/ΓΕΣ, παλαιοί καταδρομείς. Τιμήθηκε ο παλιότερος παριστάμενος μαχητής του Ιερού Λόχου και καταδρομέας, ο γνωστός στρατηγός Κόρκας, τιμήθηκε ο στρατηγός Φωτόπουλος για την συνεισφορά του, τιμήθηκε ο αρχαιότερος εν ζωή μόνιμος υπαξιωματικός των Καταδρομών, τιμήθηκαν οι παλαιότεροι εν ζωή έφεδροι πολεμιστές της περιόδου '46-'49. Τιμήθηκε ο γνωστός μεταγενέστερος υπαξιωματικός και 1ος αλεξιπτωτιστής ελευθέρας πτώσεως, ο Γιάννης ο Ζουμής, τιμήθηκαν στο πρόσωπο του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, οι Κύπριοι μαχητές καταδρομείς του '74, τιμήθηκε ακόμη και ο μακαρίτης Καλίνσκης, στο πρόσωπο συγγενικού του προσώπου. Πολλοί από τους τιμηθέντες, αποτελούν μέλη της Λέσχης, αφού είναι και το αρχαιότερο ελληνικό σωματείο πολεμιστών Καταδρομέων.

Κενό στις τιμητικές αυτές φιλοφρονήσεις παρουσιάσθηκε στην περίπτωση των καταδρομέων-πολεμιστών ελλαδιτών αξιωματικών και υπαξιωματικών στην Κύπρο, αλλά και των κομάντος της Α' ΜΚ.

Τα λόγια του Καλίνσκη, του ιδρυτού των ελληνικών Δυνάμεων Καταδρομών, ακούστηκαν στην αίθουσα:

«...Κι αν ποτέ τολμήσουν αυτοί ή όποιοι άλλοι να πειράξουν πάλι την Ελλάδα μας, πέστε το από τώρα, βροντοφωνάξτε το παντού.

Να το ξέρουν όλοι, εχθροί και φίλοι! Θα πολεμήσουμε! Θα πολεμήσουμε με πίστη και πείσμα και με φανατισμό!

Θα πολεμήσουμε παντού στα βουνά και στους κάμπους, στις πόλεις, στα χωριά και στ' ακρογιάλια! Και θα νικήσουμε!».ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΛΚΙ

Την 27 Ιανουαρίου 2018, έλαβε χώρα η καθιερωμένη τελετή της Κοπής της Βασιλόπιτας και η συνεστίαση των Μελών και Φίλων της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κοσμικό κέντρο «Νάρκισσος» στο Μαρούσι.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Ταξίαρχος (Θ) ε.α. Γεώργιος Αποστολακίδης.

Στην τελετή παρέστησαν από πλευράς εν ενεργεία Αξιωματικών, ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, ο Δντής ΓΕΣ/ΔΕΔ και ο Δκτής της 13 ΔΕΕ, προσκεκλημένοι της Λέσχης.

Παρέστησαν επί πλέον, επίτιμοι Α/ΓΕΣ και Δντές ΓΕΣ/ΔΕΔ και Σχηματισμών Ειδικών Δυνάμεων. Την ΕΑΑΣ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρός της και τους ΠΕΑΠΑ και ΣΑΑΥΣ, οι Πρόεδροί τους.

Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι η αγάπη προς την Πατρίδα και ο Όρκος υπό την σκέπη της Σημαίας έχουν σφυρηλατήσει τον ιερό δεσμό του πράσινου μπερέ, ο οποίος κρατάει την «οικογένεια» ενωμένη.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν ο ηλικίας 98 ετών Ιερολοχίτης Στρατηγός Κόρκας και Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές και Πεζοναύτες οι οποίοι απολύθηκαν τους τελευταίους μήνες, μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους και συναντήθηκαν με τα Μόνιμα στελέχη, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς των Ειδικών Δυνάμεων οι οποίοι τους εκπαίδευσαν κατά την διάρκεια της θητείας τους, τους εμφύσησαν το πνεύμα των Καταδρομών, τους χαλύβδωσαν το σώμα και τους ρίζωσαν στην ψυχή την λατρεία για τον πράσινο μπερέ και την πίστη στον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ 2018

Την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, τελέσθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον Μητροπολιτικό ναό της πόλεως του Λεωνιδίου για την συμπλήρωση 69 ετών από την μάχη του Αγίου Βασιλείου Λεωνιδίου (20/1/1949).

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων.

Η Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών εκπροσωπήθηκε, όπως κάθε χρόνο, από τμήμα εφέδρων Καταδρομέων με την Ελληνική Σημαία και το λάβαρό της. Την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων, στο μύλο στην είσοδο της πόλεως, έκανε ο Εφ. Λοχίας (ΚΔ) Παπαδάκης Ιωάννης, μέλος του ΔΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, εκτός των τοπικών αρχών, η κυρία Αικατερίνη Παπαθανασίου, σύζυγος του θανόντος Στρατηγού, τότε Δκτού της Γ’ ΜΚ που συμμετείχε στις επιχειρήσεις και άλλα μέλη της Λέσχης.

Καθ όλη την διάρκεια της εκδηλώσεως υπήρχε διάχυτο ένα πολύ φιλικό και θερμό κλίμα προς την αντιπροσωπεία της Λέσχης.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:


ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ


ΟΜΙΛΙΑ


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την 14 Ιαν 18 στην Γενική Συνέλευση και εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, όπως επίσης και την 26 Ιαν 18 στην εκδήλωση εορτασμού των 60 ετών της ΔΥΚ/ΜΥΚ την Λέσχη εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Ταξχος ε.α. κ. Πουλάκης Αθανάσιος. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν η ηγεσία ΓΕΕΘΑ, ΓΕΝ και Αξιωματικοί και Μόνιμοι Υπαξιωματικοί Υποβρύχιοι Καταστροφείς των Ειδικών Δυνάμεων, από όλα τα κλιμάκια της Ιεραρχίας του Στρατού Ξηράς. Ομοίως έφεδροι καταδρομείς και ναύτες, απόφοιτοι των σχολείων.

Την 23 Ιαν 18, στην εξόδιο ακολουθία του Ιερολοχίτη Αντγου ε.α., Βάγια Ιωάννου, Τάξεως ΣΣΕ 1942, την Λέσχη εκπροσώπησε ο Γεν. Γραμματέας, Ταξχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης.

Την 24 Ιαν 18, στην ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, έλαβε χώρα η επαναληπτική εκδήλωση για τα 75 έτη του Ιερού Λόχου με μέριμνα της 13 ΔΕΕ, με κύριο ομιλητή τον Ιερολοχίτη Στρατηγό Κόρκα, παρουσία του κ. Α/ΓΕΣ και του Δκτού του Γ΄ ΣΣ. Στο πλαίσιο των ενημερωτικών ομιλιών, την πρωτοβουλία και προτροπή για τις οποίες έχει αναλάβει από το 2017 η Λέσχη σε συνεργασία με την Ιεραρχία, ο Στρατηγός έκανε ομιλίες στους σπουδαστές και των προσωπικό των ΑΔΙΣΠΟ και ΣΔΙΕΠ στη Θεσσαλονίκη και στο προσωπικό του Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη, την 22 και 23 Ιαν 18 αντίστοιχα.

Την 25 Ιαν 18 στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΠΕΑΠΑ, με την οποία η Λέσχη συστεγάζεται, παρέστησαν ο Πρόεδρος της Λέσχης Αντγος ε.α. κ. Λάζαρης Νικόλαος και το μέλος του ΔΣ, Σχης ε.α κ. Ε. Γατσούλης.

Την 27 Ιαν 18 έλαβε χώρα η ετήσια συνεστίαση και κοπή της βασιλόπιτας της Λέσχης μας (λεπτομέρειες σε ιδιαίτερη ανακοίνωση).

Την 28 Ιαν 18 στην Γενική Συνέλευση και εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου «Κομάντος – 74» την Λέσχη εκπροσώπησε ο Σχης ε.α. κ. Κολοκοτρώνης Πλάτων.

Την 30 Ιαν 18, στην εξόδιο ακολουθία του Αντγου ε.α. Παπαδόπουλου Γεωργίου, Τάξεως ΣΣΕ 1948, παρέστη το ΔΣ της Λέσχης, σε ένδειξη ελάχιστης τιμής για την προσφορά του. Μετά την αποστρατεία του και επί σειρά ετών, υπήρξε πολύτιμο μέλος της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, με ενεργό ρόλο στα πλαίσια του Διοικητικού Συμβουλίου, χρηματίσας και πρόεδρος αυτού.
Με την σεμνότητα, την επιμέλεια και την μεθοδικότητα που πάντα τον διέκρινε, συνέβαλε στην διατήρηση της αξιοπιστίας και του κύρους της Λέσχης στον χώρο των Ειδικών Δυνάμεων, στην προώθηση του πνεύματος των Καταδρομών αλλά και στην αναγνώριση της συμβολής του ελληνικού Ιερού Λόχου κατά τον 2ο ΠΠ μεταξύ των Βρετανών συμμάχων.Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, απεβίωσε ο Αντγος ε.α. Γεώργιος Παπαδόπουλος (ΣΣΕ 1948). Η κηδεία του θα λάβει χώρα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15.00 στον Ι.Ν. Αγ. Θεοδώρων (εντός του κοιμητηρίου)

Ο Στρατηγός Παπαδόπουλος, συμμετείχε στις επιχειρήσεις κατά των ανταρτών τα έτη 1948-1949 με τις Δυνάμεις Καταδρομών. Υπηρέτησε σε πολλές διοικητικές και επιτελικές θέσεις του ελληνικού Στρατού και των Ειδικών Δυνάμεων, των οποίων διετέλεσε και διευθυντής - Διοικητής.

Μετά την αποστρατεία του και επί σειρά ετών, υπήρξε πολύτιμο μέλος της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, με ενεργό ρόλο στα πλαίσια του Διοικητικού Συμβουλίου, χρηματίσας και ως πρόεδρος αυτού.

Με την σεμνότητα, την επιμέλεια και την μεθοδικότητα που πάντα τον διέκρινε, συνέβαλε στην διατήρηση της αξιοπιστίας και του κύρους της Λέσχης στον χώρο των Ειδικών Δυνάμεων, στην προώθηση του πνεύματος των Καταδρομών αλλά και στην αναγνώριση της συμβολής του ελληνικού Ιερού Λόχου κατά τον 2ο ΠΠ μεταξύ των Βρετανών συμμάχων.

Η Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το έργο του αειμνήστου Στρατηγού και συμπαραστέκεται στην θλίψη της οικογενείας του στην οποία εύχεται την εξ ύψους παρηγορία.

Το ΔΣ

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2017